Volledig scherm
Nico Rosberg en Iggy Pop. © Nico Rosberg Instagram

Rosberg stuit in trein op rocklegende, Beckham blij met oom Elton

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Beckham viert vakantie met Elton John

David Beckham kent Elton John al 25 jaar. Nu is de familie Beckham met de popster op vakantie. 

Uncle Elton.... We have known each other now for 25 years .. Fun times with each other 😍 @eltonjohn @davidfurnish

1.7m Likes, 5,212 Comments - David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: "Uncle Elton.... We have known each other now for 25 years .. Fun times with each other 😍 @eltonjohn..."

Rosberg stuit op Iggy Pop in trein

Oké, deze 'toevallige' ontmoeting tussen Nico Rosberg en Iggy Pop in de trein is in scene gezet voor een promotiefilmpje van de Duitse spoorwegen. Maar dat maakt de foto van de voormalig wereldkampioen Formule 1 en de legendarische rockzanger er niet minder mooi op.

I met Rock Legend Iggy Pop on the train!! @iggypopofficial @deutschebahn 🎥 vlog in bio 👆🏻

28.9K vind-ik-leuks, 220 reacties - NICO ROSBERG (@nicorosberg) op Instagram: 'I met Rock Legend Iggy Pop on the train!! @iggypopofficial @deutschebahn 🎥 vlog in bio 👆🏻'

Babel groot fan van Hutchinson

Ryan Babel blijkt zo'n grote fan te zijn van Atiba Hutchinson dat hij zelfs naar de supermarkt gaat in het shirt van zijn ploeggenoot van Besiktas. De Canadese middenvelder kan misschien ook nog wel een woordje Nederlands, want hij speelde tussen 2010 en 2013 voor PSV.

🍏🥒🥦🥔 @rbthebrand ®️

51.3K vind-ik-leuks, 1 reacties - Ryan Babel (@ryanbabel) op Instagram: '🍏🥒🥦🥔 @rbthebrand ®️'

Stralende gezichten bij Ajax op terugreis

Ajax moest er drie voorrondes voor overleven, maar gisteren werd na een 0-0 gelijkspel in Kiev een ticket voor de Champions League in de wacht gesleept. En dat zorgde in het vliegtuig terug naar Amsterdam vanzelfsprekend voor stralende gezichten.

On our way to ✖️✖️✖️! #UCL 🎟 in the pocket! #dynaja

28.2K vind-ik-leuks, 151 reacties - AFC Ajax (@afcajax) op Instagram: 'On our way to ✖️✖️✖️! #UCL 🎟 in the pocket! #dynaja'