Rico Verhoeven (r) hier in 2015 als tegenstander van Benjamin Adegbuyi, de komende opponent van Badr Hari.
Volledig scherm
Rico Verhoeven (r) hier in 2015 als tegenstander van Benjamin Adegbuyi, de komende opponent van Badr Hari. © anp

Tegenstander Badr Hari krijgt hulp van Rico Verhoeven

Gevecht op 7 novemberKickbokser Benjamin Adegbuyi heeft voor zijn gevecht met Badr Hari de hulp ingeroepen van niemand minder dan Rico Verhoeven. De Roemeen staat op 7 november als headliner van het GLORY 76-event in de ring tegenover de Amsterdammer en kan wel wat adviezen gebruiken.

 1. ‘Glory maakte bijna nooit winst, event met Badr en Rico moet de boel weer oppeppen’
  Podcast

  ‘Glory maakte bijna nooit winst, event met Badr en Rico moet de boel weer oppeppen’

  Het was een mededeling bijna tussen neus en lippen door: kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven komen in december op een groot event in december samen in actie, misschien tegen elkaar. Geen grootste aankondiging, slechts een paar zinnen halverwege een lang persbericht wat weer volgde op enkele verontrustende berichten over de financiële problemen waarin 's werelds grootste kickboksorganisatie Glory verkeert. In de podcast Achter het verhaal praten Kevin Goes en Victor Schildkamp bij over de stand van zaken. ,,Badr vs Rico in Arnhem leverde heel veel geld op. Toen wilden de investeerders wel eens wat geld terugzien.”
 2. Podcast | Schrijver Ernest van der Kwast bracht zijn nieuwe roman al marathonlopend rond
  De Pacer

  Podcast | Schrijver Ernest van der Kwast bracht zijn nieuwe roman al marathonlo­pend rond

  Ernest van der Kwast is schrijver, programmamaker, presentator, vader, hardloper. Door alle corona-restricties was een boekpresentatie onmogelijk en besloot hij zijn nieuwe roman Ilyas hardlopend naar de mensen te brengen. Zo doorstond hij voor het eerst de marathonafstand. We spreken met hem over de gedrevenheid om beter te worden, de dynamiek van een loopgroep, de opofferingen in het leven van een loper, de mooie verhalen die uit het lopen voortkomen. Ook draagt hij de door hem geschreven ode aan zijn 75-jarige looptrainer voor.