Wat was de bijnaam van voormalig Go Ahead Eagles- en FC Utrecht-trainer Ab Fafié?

Denk jij álles van voetbal te weten? Lepel je de meest bijzondere voetbalfeitjes achteloos op? Of vind je het gewoon leuk je voetbalkennis te meten met vrienden of bekenden? Dan kun je wekelijks je kennis tonen in de AD Voetbalquiz.

Van maandagochtend tot aan donderdag middernacht richten de quizvragen zich op de doordeweekse wedstrijden, al dan niet in Europees verband. De ‘weekendquiz’ – te spelen vanaf vrijdagmorgen – richt zich vooral op vragen over de wedstrijden van dat eredivisieweekeinde. Die quiz kan gespeeld worden tot zondag middernacht.

Vriendencompetitie

Je kunt natuurlijk alleen spelen, maar het is ook mogelijk een vriendencompetitie aan te maken, waarin je met teamgenoten, collega’s of familieleden een onderlinge strijd kan voeren.

Prijzen

Deelnemers dingen mee naar mooie prijzen. Eén keer per maand zijn er – op basis van de beste weekscore - kaarten voor een interland van het Nederlands elftal te winnen. De winnaar van het algemeen klassement over het hele seizoen kan aanspraak maken op een voetbalreis voor twee personen.

Ga nu naar de AD Voetbalquiz

Volledig scherm
Voetbalquiz © AD