26-jarige Apeldoorner zwaargewond na botsing met auto

VideoEen 26-jarige man uit Apeldoorn is vannacht zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Kayersdijk in zijn woonplaats. De autobestuurder die hem aanreed, is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In de auto zat een man van 19 jaar uit Apeldoorn. Volgens de politie had deze bestuurder geen alcohol gedronken. Hoe het ongeluk ter hoogte van het Haringvliet kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Of het slachtoffer over de weg liep of wilde oversteken, wordt nog uitgezocht. De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken die het ongeluk hebben zien gebeuren.

Het slachtoffer is nog niet aanspreekbaar en kan nog niet worden gehoord. Hij werd na het ongeluk met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. 

Mensen van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) waren vannacht lang bezig om uitgebreid foto's op de plek van het incident  te maken. De omgeving en de straat werden afgezet.

Volledig scherm
De politie deed uitgebreid onderzoek op de plek waar het slachtoffer werd gevonden. © Pim Velthuizen
  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn