Vandalen bekladden meerdere plekken in Apeldoorn met graffiti over Ali B.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandalen bekladden meerdere plekken in Apeldoorn met graffiti over Ali B. © Archief, Sander Koning / fotobewerking de Stentor

‘Ali B. for president’: vandalen bekladden Apeldoorn met graffiti

Vandalen tonen met graffiti op meerdere plekken in Apeldoorn hun sympathie voor Ali B. De rapper ligt momenteel onder vuur wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. De vandalen steunen hem. ‘Ali B for president’, valt er onder meer te lezen bij het voormalige Centraal Beheer-pand. 

1 reactie

 • A. Volmer

  4 maanden geleden
  Zodra je sowieso al fan was van Ali Bouali dan spoor je hoe dan ook niet, hij is een veroordeelde crimineel dus waarom zou je zo'n soort iemand als president willen hebben?
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
  PREMIUM

  Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

  Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn