Als Nicole (27) haar auto in de parkeergarage zet, hoort ze ineens gejank: ‘Hoe is Muis daar gekomen?!’

Met videoNietsvermoedend reed Nicole (27) vanmiddag naar het centrum van Apeldoorn om een paar boodschappen te doen. Van het supermarktbezoek kwam alleen niets terecht. In plaats daarvan stond ze even later toe te kijken hoe vijf brandweerlieden haar auto demonteerden om haar geliefde kat te bevrijden. 

8 reacties

 • Anoniem

  2 weken geleden
  Fijn dat het haar eigen auto was. Heb zelf een kastje onder mijn motorkap moeten plaatsen die katten verjaagd omdat anders de katten van de buren onder mijn motorkap slapen of op het dak klimmen met krassen tot gevolg. Leuk dat muis is gered maar houd hem gewoon binnen. Mijn hond slaapt ook niet op straat. MvG Frank van Dronten.
 • Lianne Van schoten

  2 weken geleden
  Mijn katten blijven altijd binnen die van m n broer en van m n jongere zus ook. want ik wil niet dat ze vogels vangen bij andere mensen in de tuin komen of aangereden worden of mishandeld worden. En ze kunnen dus ook niet onder de motor kap van een auto kruipen. 😂🤣Gelukkig is muis gered door de brandweer
 • Ruud de Vos

  2 weken geleden
  Katten hoor je binnen of in een tuin te houden waar ze niet uit kunnen ontsnappen. Daar voorkom je veel gedoe mee. Geen aanrijdingen, geen bergen met dode (beschermde) vogeltjes, geen katten die in wrede vallen aan hun eind komen en geen kwade buurtgenoten die er met een buks op schieten omdat ze jouw kat niet in hun tuin willen hebben. Ben sociaal en val anderen niet lastig met je huisdier, ongeacht wat voor dier je hebt.
 • Mieneke Kok

  2 weken geleden
  Een kat heeft 7 levens. Is op deze kat wel van toepassing. Fijn dat alles goed is afgelopen. In een tijd waarop het lijkt of de halve wereld in brand staat. Heb ik toch wel de behoefte om meer van dit soort artikelen te lezen. Werd alleen door de kop. Met mijn gedachten een andere kant opgestuurd. 😀
 • Louisa Adriana Visser

  2 weken geleden
  Heb inderdaad ook zo'n pezenkind Enya , die heel graag met haar negen levens heeft gespeeld . Heeft er stuk of vier verspeeld, toen hebben we maar met haar op een accoordje gegooid , dat het wel weer genoeg was. Ondertussen 7 . Ik denk schat goed in dat eventueel meer van zulke katten rond lopen. Lief maar ondertussen wildebrassen , en te nieuwsgierig aan gelegd .

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn