Volledig scherm

Apeldoorn breekt met Welzorg

Vanwege ontevredenheid over de dienstverlening, heeft de gemeente Apeldoorn besloten te breken met Welzorg. Samen met de regio wordt daarom gezocht naar een nieuwe partij. 

,,We zijn niet tevreden over de kwaliteit van Welzorg in de afgelopen periode", aldus wethouder Paul Blokhuis. Klanten moesten bijvoorbeeld veel te lang wachten op een reparatie of levering." Het gaat hierbij om zaken als rolstoelen, die vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). 

Het contract met Welzorg loopt door tot uiterlijk 1 oktober 2018. In de tussentijd wordt gezocht naar een andere partij. 

  1. Massale vechtpartijen ontsieren twee amateurvoetbalwedstrijden in Apeldoorn
    Video

    Massale vechtpar­tij­en ontsieren twee amateur­voet­bal­wed­strij­den in Apeldoorn

    Het nacompetitieduel tussen ZVV’56 uit Apeldoorn en IJsselstreek uit Deventer (6-5) is zondagmiddag door een vechtpartij volledig uit de hand gelopen. De politie moest er zelfs aan te pas komen. Zij verrichtte één aanhouding. Ook vloog een politiehelikopter enige tijd boven het sportpark. Diezelfde middag ging het in het nabije Ugchelen ook mis. Daar ging na afloop van de wedstrijd Albatross - Turkse Kracht meerdere mensen met elkaar op de vuist.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn