Apeldoorn heeft FotoBooth voor stemfie

In het Stadhuis van Apeldoorn kunnen mensen die gestemd hebben terecht in een zogenoemde FotoBooth. Daar kunnen ze een foto van zichzelf maken, in de sfeer van de verkiezingen. Stentor-verslaggever Jeroen Pol nam de proef op de som. 

Pol kreeg gelukkig hulp van de aanwezige medewerksters, want alles tegelijk vasthouden viel nog niet mee. Bij de tafel voor de foto's is ook een tijdelijk 'stemcafé' ingericht. Daar wordt gratis koffie geserveerd. Die koffie is een groot succes. Niet alleen mensen die gaan stemmen, of gestemd hebben, pakken een kopje mee. Ambtenaren tippen elkaar dat de koffie beter smaakt dan het bakje pleur dat ze doorgaans drinken. 

Verslaggever Jeroen Pol hield deze foto over aan de FotoBooth in het Stadhuis van Apeldoorn
Volledig scherm
Verslaggever Jeroen Pol hield deze foto over aan de FotoBooth in het Stadhuis van Apeldoorn © Jeroen Pol
  1. Speciale zorghotels in Apeldoorn en Almen voor (corona)patiënten: ‘Druk op acute zorg moet afnemen’
    PREMIUM

    Speciale zorghotels in Apeldoorn en Almen voor (corona)patiënten: ‘Druk op acute zorg moet afnemen’

    In Apeldoorn en Almen worden op de oude locatie van het Julianaziekenhuis en hotel Ehzerwold tijdelijk twee zorghotels geopend. In Almen is plek voor coronapatiënten en mensen die palliatieve nodig hebben. In Apeldoorn kunnen coronapatiënten uit het ziekenhuis terecht die nog steeds zorg nodig hebben. Gezamenlijk bieden de hotels plek voor bijna 200 patiënten in Noord- en Oost-Gelderland.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn