Volledig scherm
Genieten van een drankje op een Apeldoorns terras terwijl artiesten aan je voorbijtrekken, dat kan op 5 augustus tijdens de eerste editie van de Apeldoornse Terrassen Parade. © Maarten Sprangh

Apeldoorn krijgt Terrassen Parade

Apeldoorn krijgt er een zomers publieksevenement bij: de Terrassen Parade. Op 5 augustus trekken diverse (straat)artiesten in de Apeldoornse binnenstad van terras naar terras, waar ze mini-concerten of -voorstellingen geven. 

Bezoekers kunnen blijven zitten op in het kielzog van een artiest zelf van terras naar terras trekken. De organisatie - Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn - laat weten dat nog enkele plekken voor optredend talent beschikbaar zijn. Aan het eind van deze maand is bekend wie de optredende artiesten zijn op 5 augustus. Terrassen Parade wordt die dag van 13.30 tot 17.30 uur gehouden.

  1. Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn
    PREMIUM

    Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn

    Hij heeft zich één ding heilig voorgenomen: die boom gaat hij planten. Sinds donderdag lijkt alles in het leven van John Berends te draaien om zijn benoeming als commissaris van de Koning in Gelderland, maar in de korte tijd dat hij nog in functie is verliest de Apeldoornse burgemeester de hoofdzaken niet uit het oog. ‘Die boom’ komt bij het nieuwe asielzoekerscentrum, heeft hij beloofd. Symbolisch voor het belang dat hij daar aan hecht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn