Aquapoldro-voorzitter Ritsert Flim (staand) geeft in zwembad Malkander training aan de waterratten van de vereniging. Aquapoldro groeit ‘van onderaf’; dus met jonge aanwas.
Volledig scherm
PREMIUM
Aquapoldro-voorzitter Ritsert Flim (staand) geeft in zwembad Malkander training aan de waterratten van de vereniging. Aquapoldro groeit ‘van onderaf’; dus met jonge aanwas. © Maarten Sprangh

Apeldoorn zou een 'gewoon' zwembad krijgen, maar dat wordt nu misschien toch anders

Het nieuwe zwembad in Apeldoorn-Noord krijgt mogelijk tóch een groot wedstrijdbad. Of twee wedstrijdbaden. Anderhalf jaar geleden is besloten dat dat niet gaat gebeuren, maar het idee komt nu opeens terug op de politieke agenda.

2 reacties

  • Rene van Zuiden

    3 maanden geleden
    Over een 2e bad moet lang gewikt en gewogen worden, terwijl het voor de bevolking waarschijnlijk iets toevoegt. Een markthal, waar bijna niemand op zit te wachten, gecanceld omdat de kosten te hoog bleken, waardoor de betreffende wethouder opstapt, om daarna alsnog groen licht te geven voor nóg hogere kosten is echter geen enkel probleem. Misschien een idee om in Apeldoorn, voor belangrijke zaken, een referendum te houden, zodat iedereen mee kan beslissen waar 'ons' geld aan uit gegeven wordt?
  • P. Versteegen

    3 maanden geleden
    En het kan maar niet op in Apeldoorn. De inwoners krijgen straks de rekening en de uitdeelpolitici zijn dan allang spoorloos verdwenen! Zó triest weer dit!!!

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn