Agenten onderzoeken aan de Generaal van Swietenlaan de plek waar het slachtoffer hulp kreeg. Hij werd even verderop in zijn been gestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten onderzoeken aan de Generaal van Swietenlaan de plek waar het slachtoffer hulp kreeg. Hij werd even verderop in zijn been gestoken. © Pim Velthuizen

Apeldoorner (20) steekt na ruzie om vijftien euro van zich af: ‘Schande dat niemand mij ooit geholpen heeft’

VIDEOEen ruzie om welgeteld 15 euro mondde medio oktober uit in een steekincident. Omdat de officier van justitie de kans groot acht dat dader Tobias W. (20) opnieuw in de fout gaat, eiste zij vandaag dat de Apeldoorner een PIJ-maatregel krijgt opgelegd, ook wel bekend als jeugd-tbs. 

 1. De flexwerkplekken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’
  PREMIUM
  video

  De flexwerk­plek­ken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’

  De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen (40) deed in trendsettende kantoorconcepten. Én in evenementen; corporate top 100-bedrijven kwamen graag bij hem over de vloer. Maar die events zijn voorbij. Een week nadat corona vorig jaar de economie in pauzestand zette, gooide hij het roer om en focuste Verwaijen zich op het ‘kantoor 7.0'. ,,Mindblowing”, volgens hemzelf. Klarenbeek is zijn visitekaartje en klaar. Apeldoorn ook. Arnhem en Spijkenisse komen er aan.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Doelman Alisson kopt Liverpool diep in blessuretijd naar cruciale zege
  Play

  Doelman Alisson kopt Liverpool diep in blessure­tijd naar cruciale zege

 2. Tribune overvolle synagoge zakt in, minstens 150 gewonden
  Play

  Tribune overvolle synagoge zakt in, minstens 150 gewonden