Volledig scherm
Een shot uit de natuurfilm WILD. © PVpictures

Apeldoorns bedrijf wint brons bij internationaal Timelapse Festival

De timelapse-trailer van de natuurfilm WILD, die is gemaakt door het Apeldoornse bedrijf SK Productions, heeft de derde prijs behaald bij het internationale Timelapse Festival 2018, in de categorie Human and Nature. 

Er waren meer dan honderd inzendingen uit de hele wereld. Makers Stefan Kuiper en Demian Leendertse zijn dan ook trots op hun prestatie.  ,,We wisten natuurlijk zelf ook wel dat hij heel vet was, maar een beetje erkenning vanuit de filmwereld is best fijn", grappen de Apeldoorners op hun Facebookpagina.

SK Productions is een bedrijf dat in opdracht beelden schiet en monteert. Het repertoire van Kuiper en Leendertse bestaat uit commercials, bedrijfsfilms en tv-programma's. Zo werkt SK al ruim zeventien jaar mee aan BuitenGewoon, dat wordt uitgezonden op Omroep Gelderland. Het is ook aan dit natuurprogramma te danken dat Kuiper en Leendertse betrokken zijn geraakt bij de productie van WILD.

Natuur

WILD, waarin de hoofdrol wordt vertolkt door de Veluwse natuur, draaide begin dit jaar in de Nederlandse bioscopen. De film van regisseur Luc Enting volgt een familie vossen, edelherten en wilde zwijnen door de vier seizoenen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn