Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Verhoeven start met een zelfvertrouwen booster door gebruik te maken van theater. © Maarten Sprangh

Apeldoornse Lotte geeft theatertraining als boost voor het zelfvertrouwen

Lotte Verhoeven brengt een nieuw programma naar haar woonplaats Apeldoorn voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Door gebruik te maken van theaterlessen krijgt het zelfvertrouwen van de deelnemers een boost, zegt Verhoeven.

De 34-jarige haalde haar bachelor klinische psychologie aan de universiteit van Nijmegen. Het was een moment waarop ze op een tweesprong stond. ,,Psychologie gaat uit van ziektebeelden. Dat was niet is waar ik me de rest van mijn leven mee bezig wilde houden. Energiek samenwerken spreekt me meer aan. Ik was als zangeres actief en ontdekte dat op het conservatorium van Tilburg muziektheater werd gegeven. Ik deed auditie en toen ik werd aangenomen was de keuze snel gemaakt.’’ 

  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn