Michelle kreeg, terwijl ze even in de auto zat te bellen, een stalen buis tegen haar auto aangegooid. Kort daarna werd er een TL-balk naar buiten gesmeten. Ze is bang dat zoiets nog eens voorkomt, maar dat er dan niet alleen materiële schade is.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle kreeg, terwijl ze even in de auto zat te bellen, een stalen buis tegen haar auto aangegooid. Kort daarna werd er een TL-balk naar buiten gesmeten. Ze is bang dat zoiets nog eens voorkomt, maar dat er dan niet alleen materiële schade is. © Maarten Sprangh

Apeldoornse Michelle is leven niet zeker bij oud-pand Centraal Beheer: ‘Over pook klimmen en wegwezen’

Nietsvermoedend stond de Apeldoornse Michelle Hoogeveen deze week geparkeerd bij het voormalig Centraal Beheerpand aan de Prins Willem Alexanderlaan. Niet wetende dat ze terug naar huis zou rijden met zo’n 1000 euro schade aan haar auto. Vanuit het iconische en wereldberoemde pand werden onder meer stalen buizen en een tl-bak gegooid. Tegen haar auto aan.

  1. In memoriam: Frans de Jong als teammanager bij Dynamo bleek al snel een gouden greep
    PREMIUM

    In memoriam: Frans de Jong als teammana­ger bij Dynamo bleek al snel een gouden greep

    Een markante man, die je om een boodschap kon sturen, die geweldig kon organiseren, zijn afspraken altijd nakwam en Dynamo een fantastische uitstraling gaf. Maar vooral een gouden vent. Iedereen die met hem werkte, is lyrisch over zijn kwaliteiten én als mens. Frans de Jong, bekend geworden in de sportwereld als teammanager van het succesvolle volleybalteam Piet Zoomers/D, is overleden. Hij is 75 jaar geworden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn