Auto belandt op z’n kop na botsing op Zutphensestraat in Apeldoorn

videoOp de Zutphensestraat in Apeldoorn zijn vanmiddag twee auto's op elkaar geknald. Niemand raakte ernstig gewond. Wel moest de brandweer twee inzittenden bevrijden die bekneld zaten.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de oprit A1. Een auto wilde de snelweg opdraaien, maar zag daarbij een medeweggebruiker over het hoofd. Dat andere voertuig boorde zich in de zijkant van de auto, waardoor deze op z’n kop belandde. 

In het voertuig dat werd geramd zaten een man en een vrouw. Die moesten door de brandweer worden bevrijd. In de andere auto zat een man. Alle betrokkenen kwamen met de schik vrij, zo bleek na een controle van het aanwezige ambulancepersoneel. 

Volledig scherm
Een van de auto's belandde na de botsing op z'n kop. © Luciano de Graaf
  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn