De auto moest worden weggesleept.
Volledig scherm
De auto moest worden weggesleept. © Luciano de Graaf

Auto flink beschadigd na botsing met een hert op de A50 bij Beekbergen

Een automobilist heeft zondagmiddag op de A50 bij Beekbergen een hert aangereden. Het hert heeft de klap niet overleefd. 

De automobilist kwam vanuit de richting Arnhem toen het dier overstak. Hij kon hem niet meer ontwijken. De man en de vrouw die in de auto zaten kwamen met de schrik vrij, maar de auto raakte wel flink beschadigd. 

De laatste tijd worden er vaker herten aangereden omdat er veel minder mensen op de weg zijn vanwege de coronamaatregelen. Rijkswaterstaat zegt dagelijks tientallen meldingen te krijgen. 

 1. Nog niet opgemaakt door de supermarkt tijdens seniorenuurtje in Apeldoorn
  PREMIUM

  Nog niet opgemaakt door de supermarkt tijdens senioren­uur­tje in Apeldoorn

  De zon is nog niet boven de horizon wanneer de eerste klanten met een winkelwagentje het AH-filiaal op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn binnengaan. Het is maandagochtend en het van 07.00 tot 08.00 uur speciaal voor ouderen ingestelde boodschappenuurtje is net van start gegaan. Albert Heijn is ene van de supermarkten die helpt zo de ‘kwetsbare groep te beschermen in verband met het coronavirus’. En dat wordt gewaardeerd.
 1. Apeldoornse organisatie zorgt - in beschermende kleding - dat coronapatiënten niet in eenzaamheid hoeven te sterven

  Apeldoorn­se organisa­tie zorgt - in beschermen­de kleding - dat coronapa­tiën­ten niet in eenzaam­heid hoeven te sterven

  Palliaterm in Apeldoorn, een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners die patiënten in de laatste fase van hun leven zorg aan huis verlenen, staat klaar om patiënten die aan corona lijden en stervende zijn in hun eigen woning te verzorgen. ,,Voor ons is dit ook een beetje pionieren, maar het is belangrijk dat mensen weten dat wij de mogelijkheid gaan bieden. Mensen hoeven zo niet in alle eenzaamheid in een ziekenhuis te sterven”, zegt bestuurder Dietske van Maanen. Inmiddels is zondag de eerste coronaptiënt bij Palliaterm aangemeld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn