Een automobilist op de Kootwijkerweg had maandagochtend een engeltje op zijn schouder. Hij kwam in aanrijding met een vrachtwagen waarbij zijn voertuig total loss raakte.
Volledig scherm
Een automobilist op de Kootwijkerweg had maandagochtend een engeltje op zijn schouder. Hij kwam in aanrijding met een vrachtwagen waarbij zijn voertuig total loss raakte. © Luciano de Graaf

Auto total loss nadat bestuurder in Uddel hard op achterkant van vrachtwagen botst

Een automobilist is maandagmorgen bij een aanrijding op de Kootwijkerweg met de schrik vrijgekomen. De bestuurder botste met zijn auto hard op de achterkant van een vrachtwagen. De automobilist is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Streep door sloop brokkelviaduct over A1 bij Apeldoorn; vervaarlijk ogende kever geeft doorslag
    PREMIUM
    4

    Streep door sloop brokkelvia­duct over A1 bij Apeldoorn; vervaar­lijk ogende kever geeft doorslag

    De sloop van het gevaarlijke ‘brokkelviaduct’ over de A1 bij Apeldoorn is voorlopig van de baan. De rechter zet een streep door het verkeersbesluit waarmee de gemeente Apeldoorn de sloop en nieuwbouw van viaduct Hoog Burel mogelijk dacht te maken. Het besluit is onzorgvuldig voorbereid, vindt de rechter. Apeldoorn heeft onvoldoende rekening gehouden met schadelijke gevolgen voor beschermde diersoorten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn