Volledig scherm
De beschadigde auto in de berm langs de A1 © Rens Hulman

Auto vliegt over de kop op A1: twee gewonden

Bij een ongeluk op de A1 in de richting van Apeldoorn zijn de twee inzittenden van een auto gewond geraakt. Zij zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht.

De auto waarin de twee zaten raakte door nog onbekende oorzaak van de weg in de berm. Na een poging de auto weer op de weg te krijgen, sloeg het voertuig over de kop. Een van de twee inzittenden is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de tweede persoon volgde later. 

Het eenzijdige ongeval veroorzaakte een file in de richting van Apeldoorn. De rechter rijstrook werd hierdoor afgesloten, maar die ging na enige tijd weer open. De file nam daarna snel af. 

  1. Verzet tegen nieuwe wielerbaan in Apeldoorn: ‘Hoe moet ik dan met mijn scootmobiel de hondjes uitlaten?’
    PREMIUM
    video

    Verzet tegen nieuwe wielerbaan in Apeldoorn: ‘Hoe moet ik dan met mijn scootmo­biel de hondjes uitlaten?’

    ,,Hoe moet ik in godsnaam met mijn scootmobiel de hondjes uitlaten als dit plan doorgaat?’’ Jan Bijl kan zijn boosheid niet verbergen, als hij op een van zijn zeven uitlaatrondes van deze dag door het Kanaalpark rijdt. Wanneer het wielerparcours dat De Adelaar hier wil aanleggen er komt, is er voor hem geen plaats meer, vreest hij. Wat hem betreft doen ze met dat plan zijn naam eer aan: de bijl erin!

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn