Volledig scherm
Gemeentehuis Apeldoorn © Google Streetview

Beeldschermen voor toeristen in stadhuis Apeldoorn

Het toeristische bedrijfsleven in Apeldoorn heeft er een communicatiepodium bij. Danny Paerl, voorzitter van het Toeristisch Platform Apeldoorn, heeft het eerste 'narrowcasting' scherm met toeristische informatie geactiveerd in het Stadhuis.

 De komende tijd komen zulke beeldschermen met uittips op meer plekken. De gemeente is initiatiefnemer. Economie-wethouder Mark Sandmann wijst op de impact van toeristen in de stad: ,,Op de Veluwe werken bijna 21.700 mensen in de vrijetijdssector. Daarom investeren we in een hartelijke ontvangst van binnenlandse en buitenlandse gasten.''

  1. Groot deel Koninklijke familie present op verjaardagsfeest prinses Margriet

    Groot deel Koninklijke familie present op ver­jaar­dags­feest prinses Margriet

    Prinses Margriet vierde vanavond haar 75-jarige verjaardag in Theater Orpheus in haar woonplaats Apeldoorn. Prinses Margriet is al vijftien jaar beschermvrouwe van Introdans. Als verjaardagscadeau danste het balletgezelschap daarom de hoogtepunten uit hun repertoire aan elkaar. De jarige job heeft bijna haar complete familie meegenomen naar de voorstelling, op een paar zieken na. Onder anderen Prinses Beatrix, Prins Maurits en Prins Constantijn waren aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn