Bestelbus helemaal uitgebrand in Apeldoorn

VideoAan de Hogekampweg in Apeldoorn is vannacht een bestelbus helemaal uitgebrand. Over de oorzaak is nog niets bekend. 

De bus van een voegbedrijf stond op een parkeerplaats op het bedrijventerrein, naast de woning van de eigenaar van de bus.

De brandweer was er vannacht iets na twaalven snel bij, maar kon niet meer voorkomen dat de bus helemaal uitbrandde. De politie doet vandaag onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de brand. 

Volledig scherm
De bestelbus brandde helemaal uit. © Pim Velthuizen
  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn