Volledig scherm
De bestuurder van het witte bestelbusje is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. © Pim Velthuizen

Bestuurders rijden door afzetting na ongeluk Apeldoorn

Drie bestuurders zijn zaterdagochtend in Apeldoorn beboet, nadat zij door de afzetting reden na een ongeluk op de Laan van Maten. Daarbij knalde een bestuurder van een bestelbus op een vrachtwagen.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 9.00 uur op de splitsing met de Gildenlaan. De bestuurder van een wit bestelbusje zag de vrachtwagen over het hoofd en reed in op de achterkant.

Negeren afzetting

Na het incident reden drie bestuurders door de afzetting heen. Eén daarvan reed daarbij tegen het verkeer in. De politie slingerde de automobilisten op de bon.

De politie onderzoekt het ongeluk, waardoor de Laan van Maten is afgesloten. 

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Dorps- en wijkraden raken status kwijt in Apeldoorn

    Dorps- en wijkraden raken status kwijt in Apeldoorn

    De Apeldoornse dorps- en wijkraden hebben hun langste tijd nog niet gehad, maar er gaat wel wat veranderen bij de manier waarop burgers invloed kunnen uitoefenen op wat er in de gemeente gebeurt. Dat vindt een meerderheid van de gemeenteraad. Voordat er een besluit wordt genomen over nieuwe regels rond ‘burgerparticipatie’ in Apeldoorn, komt er volgende week nog wel een gesprek met die raden, maar de waarde daarvan is volstrekt onduidelijk.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn