Het pand van de voormalige Plaza di Christo en de latere Manzo is sinds kort te koop of te huur. Inzet rechts: tussen 1997 en 2008 was de locatie de hotspot van het Apeldoornse uitgaansgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand van de voormalige Plaza di Christo en de latere Manzo is sinds kort te koop of te huur. Inzet rechts: tussen 1997 en 2008 was de locatie de hotspot van het Apeldoornse uitgaansgebied. © Archief / Kevin Hagens

Bijna 10 (!) jaar leeg, nu is er hoop voor deze hotspot in Apeldoorns uitgaansgebied: ‘Moet weer bruisen’

Wie gooide niet de voetjes van de vloer in Plaza di Christo of de latere Manzo? Eerder een van de hotspots van het Apeldoornse uitgaansleven, inmiddels bijna 10 (!) jaar vergane glorie. Maar er gloort nu hoop: het leegstaande pand is te koop of te huur. ,,Het moet hier weer bruisen zoals vroeger.”

2 reacties

  • A. Volmer

    4 maanden geleden
    Maak er een mooie (nacht)club van met een dress code, dat is wat er mist in Apeldoorn. Kroegen, restaurants, coffeeshops en andere ongein is er al genoeg.
  • van Bergen

    4 maanden geleden
    Ga ervoor, mensen! Na alle covid & co. ellende, zou dat een welkome verademing zijn. Vriendschappen en begrip voor elkaar worden zo weer gesmeed, en iedereen is er veilig. En over veiligheid gesproken, zorg dat die brand-technisch òòk in orde is! Zet hem op!!

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn