Brandweer bij kinderdagverblijf Roezemoes in Apeldoorn na een brandmelding, die uiteindelijk bleek mee te vallen.
Volledig scherm
Brandweer bij kinderdagverblijf Roezemoes in Apeldoorn na een brandmelding, die uiteindelijk bleek mee te vallen. © Luciano de Graaf

Brandmelder gaat ineens af: kinderdagverblijf in Apeldoorn snel geëvacueerd

Kinderdagverblijf Roezemoes in Apeldoorn werd vanmiddag ontruimd nadat het brandalarm plotseling afging. Medewerkers brachten de aanwezige kinderen snel naar buiten, maar van een brand bleek geen sprake te zijn. 

 1. Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello
  PREMIUM
  video

  Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello

  Hij belde zijn vader en zei nadat hun pension in de Duitse Eifel overstroomd was: ‘we zijn failliet’. Een week later lopen er tien mensen door het huis van Vincent Knol en Yvette Bosch in Fuchshofen om de boel weer schoon en ‘gebruiksklaar’ te krijgen. De teller van een crowdfundactie staat inmiddels op bijna 27.000 euro en het stel ziet, ondanks de nog steeds stromende regen, de toekomst van hun onderneming weer een beetje zonnig tegemoet.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn