Volledig scherm
Uit het tijdelijke loopspookhuis bij de Julianatoren komt veel rook omhoog, dat maakt deel uit van de beleving. © Julianatoren

Brandweer rukt uit voor Halloween-spektakel Julianatoren

De brandweer is deze week met 'gepaste spoed' naar de Julianatoren uitgerukt, omdat er rond het pretpark rook werd gezien. Dat klopte: Het speciale Halloween spookhuis op de parkeerplaats werd even getest en daar zit een speciale rookmachine in.

Tot en met 28 oktober staat de Julianatoren in het teken van Haloween. Op het parkeerterrein bij de ingang is een griezeldoolhof en een loopspookhuis neergezet. Ook in het griezeldoolhof staan rookeffecten opgesteld, om het extra spannend te maken. 

  1. Gemist? Eerbetoon aan brandweerman in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrijdingsmiddel in Harderwijk
    Jouw regionieuws gemist

    Gemist? Eerbetoon aan brandweer­man in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrij­dings­mid­del in Harderwijk

    Een stoet van tientallen brandweerwagens met blauwe zwaailichten en brandweermannen reed maandagavond door Apeldoorn. Het was een eerbetoon aan hun doodzieke collega Henk. Bij het huis van Henk werd een erehaag gevormd en werd er geapplaudisseerd. Een dag later overleed de Apeldoornse brandweerman. Dit verhaal was één van de meest bijzondere verhalen van afgelopen week. Een overzicht van nog meer bijzondere verhalen:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn