De gemeente Apeldoorn heeft een nieuw online loket voor het aanvragen van een parkeervergunning. Die is nog allesbehalve waterdicht. Bewoners die opstartproblemen hebben met het online aanvragen van een parkeervergunning wordt gevraagd een briefje achter de ruit te plaatsen. Op die manier weten handhavers dat zij geen bekeuring hoeven uit te schrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Apeldoorn heeft een nieuw online loket voor het aanvragen van een parkeervergunning. Die is nog allesbehalve waterdicht. Bewoners die opstartproblemen hebben met het online aanvragen van een parkeervergunning wordt gevraagd een briefje achter de ruit te plaatsen. Op die manier weten handhavers dat zij geen bekeuring hoeven uit te schrijven. © Maarten Sprangh

Briefje achter voorruit voorkomt boete in Apeldoorn, nieuwe opzet parkeervergunningen faalt

Het nieuwe onlineloket voor parkeervergunningen van de gemeente Apeldoorn vertoont kuren. Sinds twee weken is het systeem in gebruik, maar ambtenaren hebben hun handen vol om problemen van inwoners op te lossen. Aan deze Apeldoorners wordt gevraagd een briefje achter de voorruit te leggen, om zo een boete te voorkomen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

  1. Rutte: 'Minimumloon moet worden verhoogd'
    Play

    Rutte: 'Minimum­loon moet worden verhoogd'

  2. GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'
    Play

    GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'