Dynamo-aanvoerder Freek de Weijer neemt een taart in ontvangst van sportwethouder Nathan Stukker en burgemeester Ton Heerts van de gemeente Apeldoorn. Op de achtergrond kijkt Draisma Dynamo-voorzitter Peter de Vries toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Dynamo-aanvoerder Freek de Weijer neemt een taart in ontvangst van sportwethouder Nathan Stukker en burgemeester Ton Heerts van de gemeente Apeldoorn. Op de achtergrond kijkt Draisma Dynamo-voorzitter Peter de Vries toe. © Walter van Zoeren

Burgemeester en sportwethouder trakteren volleyballers van Dynamo op taart na landstitel

De volleyballers van landskampioen Draisma Dynamo uit Apeldoorn werden woensdagmiddag verrast door burgemeester Ton Heerts en sportwethouder Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn verrast met felicitaties en taart.

 1. Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’
  PREMIUM
  met video

  Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’

  Ze is er kapot van en voelt zich daarbij erg onveilig. De Apeldoornse Mahin Talei (54) winkelde dinsdag bij de kringloop in Twello, toen twee vrouwen er met haar handtas vandoor gingen. De dievegges zijn op camera vastgelegd en de beelden zijn massaal gedeeld. ,,Ik wil dat deze mensen zo gestraft worden dat ze dit nooit meer doen”, zegt ze emotioneel. Want in de tas zitten voor haar heel dierbare spullen.
  Apeldoorn

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn