Chris trekt vrolijke aandacht met paspop Nicolien in Beekbergen, maar beetje verdrietig is dit verhaal ook

VIDEOOf ze zijn mooiste vriendin ooit is? Daarover laat Chris Lieferink (65) uit Beekbergen zich wijselijk niet uit. Maar ze is onmiskenbaar de makkelijkste, weet hij. ,,Ze praat niet, eet niet, ik hoef niets voor haar te doen, ik heb geen last van haar. En belangrijk ook, ze kost me geen geld.”

0 reacties

 1. Stichting Faunabescherming krijgt onverwachts bezoek op Kroondomein: ‘We zijn de hele dag achtervolgd’
  PREMIUM

  Stichting Faunabe­scher­ming krijgt onver­wachts bezoek op Kroondo­mein: ‘We zijn de hele dag achter­volgd’

  Als koning Willem-Alexander zijn miljoenensubsidie voor Kroondomein Het Loo wil behouden, moeten de poorten vanaf 2022 het hele jaar openblijven. Dan mag de koning het gebied komend najaar ook niet meer afsluiten, zeggen tegenstanders. Met die boodschap trok Stichting Faunabescherming gisteren de bossen in, om op onverwachte tegenwerking te stuiten. ,,We zijn de hele dag achtervolgd.’’
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn