Het stormt bij de Apeldoornse onderwijskoepel Leerplein055: de kwaliteit van het onderwijs is onvoldoende, de bestuursvoorzitter stapte al op; nu doen drie leden van de Raad van Toezicht hetzelfde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stormt bij de Apeldoornse onderwijskoepel Leerplein055: de kwaliteit van het onderwijs is onvoldoende, de bestuursvoorzitter stapte al op; nu doen drie leden van de Raad van Toezicht hetzelfde. © Sunny Gardeur

Crisis bij Apeldoornse scholenkoepel, drietal neemt ontslag: ‘Je wil niet rollebollend over straat’

En wéér een klap voor Leerplein055. Drie leden van de Raad van Toezicht geven er de brui aan. Voormalig voorzitter Leny Tabak zou op eigen houtje handelen om de Apeldoornse scholenkoepel uit het moeras te trekken. Eerder bleek de onderwijskwaliteit onvoldoende en stapte de bestuursvoorzitter op. 

  1. Na wilde achtervolging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug
    VIDEO + UPDATE

    Na wilde achtervol­ging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug

    De politie was vanmiddag in grote getale aanwezig in de Metaalbuurt in Apeldoorn op zoek naar een autodief. Eerder vandaag werden er drie auto’s en twee motoren gestolen bij autobedrijf Palm Trending in Apeldoorn. twee auto’s en twee motoren konden weer terug gebracht worden na de zoekactie. Een verdachte van de diefstal ging er met één auto ervandoor, wat tot een wilde achtervolging leidde.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn