De woning aan de Lebuïnuslaan werd zaterdag volledig afgeplakt door de politie. Mogelijk was dat om binnen beter technisch onderzoek te kunnen doen.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning aan de Lebuïnuslaan werd zaterdag volledig afgeplakt door de politie. Mogelijk was dat om binnen beter technisch onderzoek te kunnen doen. © News United / Rens Hulman

De mysterieuze verdwijning van Apeldoornse Ercan (29)

Ercan Özturk (29) uit Apeldoorn is al meer dan een week zoek. Van de aardbodem verdwenen nadat hij vorige week zondagmiddag voor het laatst is gezien bij een portiekflatje aan de Deventer Lebuïnuslaan. De politie gaat er van uit dat Ercan niet uit vrije wil is verdwenen. De zorgen bij zijn familie zijn groot. Wat is hier aan de hand? 

 1. Burgemeester Heerts zet sluiting henneppand door: ‘Moeder en kind kunnen altijd nog naar daklozenopvang’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Heerts zet sluiting henneppand door: ‘Moeder en kind kunnen altijd nog naar daklozenop­vang’

  Burgemeester Heerts van Apeldoorn wil de sluiting voor drie maanden doorzetten van een woning in Wenum Wiesel. Daar werden op 10 december 2020 een hennepplantage en twee vuurwapens aangetroffen. De woningeigenaresse en haar minderjarige dochtertje komen niet op straat te staan, want ze kunnen altijd nog naar een daklozenopvang in de regio, zeiden woordvoersters van de burgemeester vandaag bij de Raad van State in Den Haag.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Waarom Theo Hiddema ineens uit de politiek stapte
  Play

  Waarom Theo Hiddema ineens uit de politiek stapte

 2. Kabinet presenteert stappenplan voor komende maanden: 'Einde in zicht'
  Play

  Kabinet presen­teert stappen­plan voor komende maanden: 'Einde in zicht'