Jordy Weijn heeft samen met mede-Klarenbeeker Nikki Jansen en volkszanger Frank Verkooyen het eerste dorpslied van Klarenbeek gemaakt. Zaterdag zal het nummer uitgebracht worden. Het duo hoopt dat bij de Klarenbeekse dorpsfeesten alle dorpsgenoten het nummer mee zullen zingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Weijn heeft samen met mede-Klarenbeeker Nikki Jansen en volkszanger Frank Verkooyen het eerste dorpslied van Klarenbeek gemaakt. Zaterdag zal het nummer uitgebracht worden. Het duo hoopt dat bij de Klarenbeekse dorpsfeesten alle dorpsgenoten het nummer mee zullen zingen. © Ronald Hissink

Duo haalt 1800 euro op voor eigen Klarenbeeks dorpslied: ‘Hopen dat iedereen het luidkeels meezingt’

Veel dorpen en steden hebben al een eigen lied dat bij evenementen door trotse bewoners hard wordt meegezongen. Een eigen dorpslied bleef in Klarenbeek echter nog even uit. Tot nu. Nikki Jansen (26) en Jordy Weijn (22) namen de eervolle taak op zich om het eerste dorpslied te maken. ,,Een eigen lied, dat is eigenlijk nog het enige dat hier mist.”

0 reacties

  1. Groot en veel: neem vast een kijkje in de nieuwe Hornbach in Apeldoorn, die woensdag open gaat
    PREMIUM
    video

    Groot en veel: neem vast een kijkje in de nieuwe Hornbach in Apeldoorn, die woensdag open gaat

    ‘Yippie jaja yippie yippie yeah.’ Na een jaartje bouwen en een nog langere voorbereiding opent Hornbach woensdagochtend de deuren van de nieuwste vestiging, aan De Voorwaarts in Apeldoorn. De van oorsprong Duitse bouwmarkt, die met die welbekende kreet langzaam maar zeker de Nederlandse markt verovert. Hornbach-directeur Evert de Goede geeft de Stentor maandag alvast een rondleiding.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn