Directeur Niels Schut van het digitaal sportmarketingbureau Sportunity. Zijn Apeldoornse bedrijf heeft de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS overgenomen, waarmee hij een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen wil worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Niels Schut van het digitaal sportmarketingbureau Sportunity. Zijn Apeldoornse bedrijf heeft de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS overgenomen, waarmee hij een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen wil worden. © Kevin Hagens

Duursporter kan straks rond sportevenement over de hele wereld niet meer om deze Apeldoornse app heen

30 miljoen gebruikers wereldwijd, voor de meeste app-ontwikkelaars klinkt dat als een surrealistisch sprookje. Maar niet voor Niels Schut uit Apeldoorn. Met de overname van de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS moet zijn Apeldoornse digitale sportmarketingbureau Sportunity een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen worden.

0 reacties

  1. Belangenverstrengeling in politiek Voorst bij hulp voor lokale kunststichting? ‘Er wordt wantrouwen gecreëerd’
    PREMIUM

    Belangen­ver­stren­ge­ling in politiek Voorst bij hulp voor lokale kunststich­ting? ‘Er wordt wantrouwen gecreëerd’

    De gemeente Voorst biedt geen helpende hand aan Kunstkring Voorst. De stichting moet vanaf dit jaar drie keer zoveel huur betalen door de gestegen energieprijzen en dreigt daardoor om te vallen. D66’er Wim Vrijhoef wilde de stichting tijdens een raadsvergadering redden met een tweetal voorstellen, maar werd beticht van ‘de schijn van belangenverstrengeling te wekken’. ,,Ik word hier heel mistroostig van.”
    Twello

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn