Edwin vol in de remmen als ambulance in Apeldoorn opeens afslaat: kettingbotsing is het gevolg

MET VIDEOIn Apeldoorn zijn vanmiddag vier auto's flink beschadigd geraakt bij een kettingbotsing. Die ontstond doordat de bestuurder van de voorste auto van de rij in de remmen moest omdat een ambulance pal voor hem ‘plotseling’ linksaf sloeg. De bestuurder van de voorste auto in de kettingbotsing is op zijn zachtst gezegd verbaasd over het gedrag van de ambulance-bestuurder.

4 reacties

 • Rob De Graaf

  2 maanden geleden
  De ambulance moet voorrang krijgen niet nemen. Duidelijk geval van aso rijden. Even de ambulance er nog snel voor zetten, kijk toch eens verder dan je neus lang is en wacht tot kruising vrij is. Hier is duidelijk nog wat extra training nodig voor de ambulance chauffeur
 • Ronnie Tempel

  2 maanden geleden
  Lijkt mij simpel, gewoon te kort op voorganger gereden , verzekering regelt het verder, niet nieuwswaardig !
 • Sandra Van de Graaf

  2 maanden geleden
  Ik mis bij de tips nog de opmerking dat je zelf niet door rood mag rijden om de ambulance ruimte te geven, hoewel dit wel vaak wordt gedaan.
 • Anna Havinga

  2 maanden geleden
  Dat hebben wij een keer bíjna mee gemaakt, gelukkig konden wij op tijd remmen en zat er niemand achter ons ! Door al dat geknipper zie je haast geen knipperlicht meer 🙄 bij óns was het de brandweer. Hebben het ook gemeld daar !!

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn