Kees Zwaan (links), voorzitter van Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof Uddel en Kees Roos, voorzitter van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Zwaan (links), voorzitter van Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof Uddel en Kees Roos, voorzitter van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel. © Kevin Hagens

Eén welzijnsorganisatie voor alle leeftijden, ‘Uddel Samen’ bundelt krachten

De verbinding tussen Uddelnaren nog sterker maken, met hulp van ruim honderd vrijwilligers. Dat is het doel van ‘Uddel Samen’, een nieuwe naam voor de welzijnsorganisatie in het dorp. De splinternieuwe Wilhelminahof wordt daarbij een sociaal middelpunt voor alle leeftijden.

  1. Door corona gekortwiekte schermvereniging Surtout gaat met lichtzwaarden in de tegenaanval
    PREMIUM
    Video

    Door corona gekortwiek­te schermvere­ni­ging Surtout gaat met lichtzwaar­den in de tegenaan­val

    Ze zijn er bijna allemaal, de ruim veertig leden van Surtout, de schermvereniging van Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen/Eefde. Voor een training reisden ze af naar het terrein van buitenzwembad het Boschbad in Apeldoorn. Daar waar voorzitter Rob van Viegen hen bedankt voor hun trouw, maar ook benadrukt dat de club snel weer moet groeien om de toekomst veilig te stellen. ,,We zitten in de survivalmodus.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn