Het nieuwe appartementengebouw krijgt een fraaie omgeving. Dat is maar goed ook: in de verkoopbrochure is belangstellenden het gevoel beloofd op een landgoed te wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe appartementengebouw krijgt een fraaie omgeving. Dat is maar goed ook: in de verkoopbrochure is belangstellenden het gevoel beloofd op een landgoed te wonen. © Bemog

Eind aan de blubber aan in elk geval één kant van nieuwbouwwijk Zonnehoeve in Apeldoorn

De omgeving van treinstation De Maten gaat flink veranderen. En daarmee het zicht op nieuwbouwwijk Groot Zonnehoeve. De buurtraad hoopt nu dat ook elders in de wijk de puntjes op de i gaan, zodra dat kan.

Dichtbij het station, langs de Laan van Erica komt een appartementengebouw: Het Quadrant. Het complex van vijf lagen zal 46 appartementen tellen, in grootte variërend van 59 tot 112 vierkante meter. Daar hoort een prijs bij tussen 199.500 en 372.500 euro. De appartementen van ontwikkelaar Bemog zijn vrijwel allemaal al verkocht. De verwachting is dat Het Quadrant in het voorjaar van 2021 af is.

  1. Mannen in de coronazorg kunnen in digitaal café hun hart luchten

    Mannen in de coronazorg kunnen in digitaal café hun hart luchten

    Ben je een man en werk je in de coronazorg? Dan krijg je het net als al je zorgcollega's momenteel flink voor de kiezen. En juist mannen, weet Jaap Herforth (52) uit Apeldoorn, durven hun emoties en hun onzekerheden in bijzijn van vrouwen minder goed te tonen. ,,Ik kan me voorstellen dat het óók voor mannen in deze tijd soms wat teveel wordt. Het is fijn als ze hun hart kunnen luchten. Daarom begin ik met een digitaal café voor mannen in de coronazorg".

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn