Impressie van hoe het wordt als de fietssnelweg F50 wordt aangelegd tussen Apeldoorn en Epe, aan de Brakerweg (Epe).
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe het wordt als de fietssnelweg F50 wordt aangelegd tussen Apeldoorn en Epe, aan de Brakerweg (Epe). © Cleantech Regio

Epe stoomt door met fietssnelweg, zelfs als Apeldoorn terugkrabbelt

Epe stroopt de mouwen extra op om de fietssnelweg naar Apeldoorn te realiseren, als de Apeldoornse gemeenteraad besluit om de zogenaamde F50 af te schalen. Met hulp van onder meer de provincie Gelderland zijn er ook dan mogelijkheden om de ‘vlotte en veilige fietsroute’ tot stand te brengen, hoopt wethouder Erik Visser. Hij verwacht daarbij wel medewerking vanuit Apeldoorn.

1 reactie

  • van Bergen

    4 maanden geleden
    Leuk al die politieke spelletjes. Zorg nou maar gewoon dat dat ding er komt. Voordelen : 1) gezond bewegen. 2) ouderwets (ondersteund) trappen. 3) weer es buiten! 4) meer weerstand opbouwen. 5) uw directe milieu is hier buitengemeen mee gediend 6) u weet ook weer eens wat regen is. 7) hoor! vogeltjes . . 8) de kortste weg tussen twee punten. 9) hoezo, dure benzine Nadelen : dat er alleen maar voordelen zijn . . Dank u, Epe !
  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn