Volledig scherm
Eén van de hoogtepunten uit het bestaan van Blauw Hart: AGOVV heeft buurman GA Eagles verslagen. © cees baars staff

Fans blazen supportersvereniging AGOVV nieuw leven in

De supportersvereniging van AGOVV maakt een doorstart. Blauw Hart bestond nog wel, maar de voorheen zo actieve fanclub leidde een slapend bestaan sinds de proftak van de Apeldoornse voetbalclub in 2013 failliet ging. 

Blauw Hart is nu nieuw leven ingeblazen door een aantal clubmensen, onder wie Ton van Beek. De preses van toen gaat die functie nu - tijdelijk - naast het vicevoorzitterschap van de vereniging AGOVV vervullen. Het plan is onder meer om weer busreizen naar uitduels te gaan organiseren. 

Bekende namen

Hoewel ‘geen woorden, maar daden’ de strijdkreet is van een andere voetbalclub, gaat dat motto wel op voor Blauw Hart 2.0. Het heeft de derdeklasser twee partytenten geschonken. Die beleven volgende week zaterdag hun vuurdoop. Dan vindt op sportpark Berg en Bos ‘Join the Heroes’ plaats. Vanaf 17. 30 uur neemt een selectie van spelers uit AGOVV’s tweede profperiode het op tegen oud-spelers van de amateurtak. Bekende namen als Stefan Postma, Hans van de Haar, Jan Michels, Arno Splinter zijn dan van de partij, net als publiekslieveling Stanley Tailor. 

  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn