De Stichting Faunabescherming vindt dat Willem-Alexander de 4,8 miljoen die hij ontving voor beheer van het Kroondomein moet terugbetalen omdat hij het terrein afsloot in het jachtseizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Stichting Faunabescherming vindt dat Willem-Alexander de 4,8 miljoen die hij ontving voor beheer van het Kroondomein moet terugbetalen omdat hij het terrein afsloot in het jachtseizoen. © Rob Engelaar/ANP

Faunabescherming: ‘Ministeries saboteerden bezwaarprocedures sluiting Kroondomein’

De ministeries van Economische Zaken en Landbouw hebben actief geprobeerd de bezwaarprocedure over de sluiting van het Kroondomein tijdens het jachtseizoen te vertragen, zodat het bezwaar minder kansrijk zou worden. Dat stelt de Stichting Faunabescherming in aanloop naar de beroepszaak morgen in Den Haag.  

1 reactie

 • janv meulen

  3 maanden geleden
  Wat is die Willem toch een arrogante geldwolf !!! Weg met het hele circus !!!
 1. Winkelcentrum in hartje Apeldoorn wijkt voor woningen: verdriet bij gasten populair Koffiehuys
  PREMIUM

  Winkelcen­trum in hartje Apeldoorn wijkt voor woningen: verdriet bij gasten populair Koffiehuys

  Een winkelcentrum in hartje Apeldoorn moet verdwijnen voor woningbouw. Projectontwikkelaars zoeken al jaren naar een manier om de kwakkelende Korenpassage door te ontwikkelen, maar vonden tot dusver geen haalbaar plan. De kogel blijkt nu alsnog door de kerk. Dat betekent dat een grote publiekstrekker, het Apeldoorns Koffiehuys, nog deze week dichtgaat. Tot groot verdriet onder gasten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn