Volledig scherm
Het ongeval aan de Otterloseweg. © Luciano de Graaf

Fietser aangereden op de N304 bij Ugchelen

Een fietser is vanmiddag aangereden door een personenauto op de Otterloseweg. Dit gebeurde ter hoogte van Ugchelen, in de richting van Apeldoorn. De ambulance heeft hem met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. Van de twee rijbanen is nu één rijbaan afgesloten; de politie regelt het verkeer.

De fietser heeft een forse hoofdwond opgelopen. Hij had voorrang moeten krijgen van de auto. De omstanders hebben eerste hulp verleend aan de man. De auto is afgesleept met een behoorlijke barst in de voorruit. De autobestuurder is meegenomen naar het politiebureau.

  1. Dorps- en wijkraden raken status kwijt in Apeldoorn

    Dorps- en wijkraden raken status kwijt in Apeldoorn

    De Apeldoornse dorps- en wijkraden hebben hun langste tijd nog niet gehad, maar er gaat wel wat veranderen bij de manier waarop burgers invloed kunnen uitoefenen op wat er in de gemeente gebeurt. Dat vindt een meerderheid van de gemeenteraad. Voordat er een besluit wordt genomen over nieuwe regels rond ‘burgerparticipatie’ in Apeldoorn, komt er volgende week nog wel een gesprek met die raden, maar de waarde daarvan is volstrekt onduidelijk.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn