Volledig scherm
Ongeluk vanochtend op de A1 in de buurt van Barneveld, tussen Apeldoorn en Amersfoort.. © Rijkswaterstaat

File Apeldoorn-Amersfoort op A1 geslonken na eerder ongeval met 6 auto’s

updateVerkeer van Apeldoorn naar Arnhem deed er vanochtend beter aan de snelweg A1 te vermijden. Op de snelweg waren 6 auto’s betrokken bij een ongeval. Inmiddels is de file - wachttijd van meer dan een uur vanochtend - flink geslonken. 

Op de snelweg waren in de ochtendspits bergingswerkzaamheden bezig, na een ongeval waarbij meerdere auto’s betrokken waren. Het bergen vergde nog enige tijd duren. 

De ANWB adviseerde weggebruikers om te rijden via onder meer de A50 van Apeldoorn naar Arnhem. Op die route moet je overigens nog een een flink deel van de ochtend uitkijken vanwege dichte mist. Daarom is vanochtend de spitsstrook op de A50 afgesloten. 

  1. Henk-Jan en Randy hielpen na heftig ongeluk in Loenen waar anderen toeterden en filmden: ‘Ongelooflijk!’
    PREMIUM
    video

    Henk-Jan en Randy hielpen na heftig ongeluk in Loenen waar anderen toeterden en filmden: ‘Ongeloof­lijk!’

    Dinsdagavond, aan Kanaal Zuid in Loenen. Een vrouw loopt in shock over de weg. Een man zit zwaargewond klem in zijn gecrashte auto. Vrachtwagenchauffeur Randy Schilders is op dat moment aan het lossen bij het nabijgelegen Star Twin Motors van Henk-Jan Wolff. De mannen zijn na de klap naar buiten gegaan om eerste hulp te verlenen en zien veel automobilisten toeterend en filmend langs de puinhopen rijden. ,,Ongelooflijk, hoe diep kan je zinken?’’ vragen ze zich af.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn