Apeldoorner Matthijs van de Garde, initiatiefnemer van Facebookgroep Apeldoorn (055) - Help de lokale ondernemer in verband met Corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Apeldoorner Matthijs van de Garde, initiatiefnemer van Facebookgroep Apeldoorn (055) - Help de lokale ondernemer in verband met Corona. © Kevin Hagens

‘Frustratie’ van Matthijs (35) leidt binnen paar dagen tot meer dan 1200 leden Facebookgroep voor ondernemers met ‘samen sterk-gevoel’

,,Eh, heb ik iets met de horeca? Nou ik wilde alleen maar een goed overzicht van waar ik in deze tijden eten kan bestellen.” De woorden van Apeldoorner Matthijs van de Garde (35) gaan gepaard met een lachsalvo, want twee dagen nadat hij de Facebookgroep Apeldoorn (055) - Help de lokale ondernemer in verband met Corona lanceerde, telt de groep al meer dan 1200 leden.

 1. Creatieveling in Apeldoorn opgelet: er komt een ton beschikbaar voor ‘verbindende cultuur’
  PREMIUM

  Creatieve­ling in Apeldoorn opgelet: er komt een ton beschik­baar voor ‘verbinden­de cultuur’

  Apeldoornse muziekverenigingen die een groot gezamenlijk optreden verzorgen op het Marktplein. Het is zomaar een voorbeeld waarbij er komend jaar een beroep gedaan kan worden gedaan op de nieuwe Projectenregeling Cultuur van de gemeente Apeldoorn. Er is 2021 in totaal 100.000 euro beschikbaar voor activiteiten die ‘bijdragen aan een levendige culturele sector voor de inwoners van Apeldoorn’.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Gezocht: negen winnaars Oudejaarstrekking 2019
  Play

  Gezocht: negen winnaars Oude­jaarstrek­king 2019

 2. Deze pepernoot in een gouden jasje is de 'duurste ooit'
  Play

  Deze pepernoot in een gouden jasje is de 'duurste ooit'