De huidige situatie (l) en hoe het wordt als de F50 tussen Apeldoorn en Epe er komt in één beeld gevangen, hier bij de Eekterweg in Vaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
De huidige situatie (l) en hoe het wordt als de F50 tussen Apeldoorn en Epe er komt in één beeld gevangen, hier bij de Eekterweg in Vaassen. © Cleantech Regio

Gaat omstreden fietssnelweg Apeldoorn-Epe door? Mogelijk pas na verkiezingen besluit

pollOndanks grote druk vanuit Epe is het onzeker of de gemeente Apeldoorn voor de verkiezingen een besluit neemt over de miljoenen kostende fietssnelweg F50. Het uitwerken van een nieuw voorstel, waar de gemeenteraad om had gevraagd, kost het Apeldoornse college van B en W meer tijd dan verwacht. De raad wilde donderdag een besluit nemen. Dat wordt nu echter doorgeschoven, mogelijk zelfs tot er een nieuwe gemeenteraad is.

1 reactie

 • van Bergen

  4 maanden geleden
  Zal deze lange baan op de lange baan gaan ? Kom Apeldoorn, u hebt de sleutel hier in handen . .
 1. Immunotherapie voor patiënten van Gelre voortaan in wijklocatie thuiszorg

  Immunothe­ra­pie voor patiënten van Gelre voortaan in wijkloca­tie thuiszorg

  Patiënten met bepaalde typen longkanker kunnen hun immunotherapie behandeling die gestart is in Gelre ziekenhuizen, voortzetten in de wijklocaties van Vérian en Sensire. Zodoende hoeven ze niet meer naar het ziekenhuis in Apeldoorn of Zutphen te komen. Het ziekenhuis en de thuiszorgorganisaties willen de patiënten daarmee ‘meer comfort’ bieden en tegelijkertijd komen er bedden vrij voor de dagbehandeling van andere patiënten.
 2. Maarten haalt Artrose Instituut naar Apeldoorn: ‘De focus ligt op wat wél kan en dat is vaak verrassend veel’
  PREMIUM

  Maarten haalt Artrose Instituut naar Apeldoorn: ‘De focus ligt op wat wél kan en dat is vaak verrassend veel’

  Ruim anderhalf miljoen Nederlanders lijden aan artrose. En als de prognoses uitkomen, weet fysiotherapeut Maarten Ruijs uit Apeldoorn, kampen in 2040 zelfs 2,5 miljoen inwoners met deze gewrichtsziekte. ,,Als we niets doen wordt artrose volksziekte nummer 1. Met de komst van een vestiging van het Artrose Instituut Nederland naar Apeldoorn gaan we in deze regio artrose te lijf.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn