Volledig scherm
PREMIUM
Diederik Bos, een van de twee nieuwe eigenaren van FSG. © Kevin Hagens

'Geen gebakken lucht meer' bij doorstart FSG Apeldoorn

,,Als je hier doorheen kijkt is het bijna niet mogelijk om er géén succes van te maken.'' Diederik Bos is vol vertrouwen in de doorstart die hij samen met Jan Willem van Zoest maakt met de internationale sportacademie FSG. De schouders gaan eronder. Geen plaats meer voor 'gebakken lucht'.

Na het faillissement dat FSG Academy vorige maand trof zal het er wel een stuk realistischer aan toe gaan op de twee jaar oude sportcampus aan de Laan van Westenenk. De ideeën waarmee FSG startte waren mooi, vond Bos, maar het faillissement bewijst dat de juiste ondernemersmotor ontbrak. ,,En in het begin is hiermee een te grote broek aangetrokken.'' 

  1. Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn
    PREMIUM

    Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn

    Hij heeft zich één ding heilig voorgenomen: die boom gaat hij planten. Sinds donderdag lijkt alles in het leven van John Berends te draaien om zijn benoeming als commissaris van de Koning in Gelderland, maar in de korte tijd dat hij nog in functie is verliest de Apeldoornse burgemeester de hoofdzaken niet uit het oog. ‘Die boom’ komt bij het nieuwe asielzoekerscentrum, heeft hij beloofd. Symbolisch voor het belang dat hij daar aan hecht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn