Volledig scherm
De politie doet onderzoek naar de steekpartij in Apeldoorn. © Pim Velthuizen

Gemist? Alerte buurtbewoner gestoken door autokraker in Apeldoorn, PEC Zwolle verliest van tiental in Arnhem

Jouw regionieuws gemist?Het nieuws uit Oost-Nederland vandaag gemist? Wij hebben het belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Steekpartij - De Archimedesstraat in Apeldoorn werd vandaag opgeschrikt door een steekpartij. Een buurtbewoner betrapte een autokraker en moest dat bekopen met zware verwondingen.

Nederlaag - PEC Zwolle ging vanavond met 4-1 onderuit in Arnhem. De ploeg van Jaap Stam wist niet te winnen van tien Arnhemmers.

Parkeergarages - De vakken om in te parkeren zijn te smal, zeker nu auto’s steeds breder worden. Dat is de conclusie van onze parkeergaragetest. Lees hier alles over de grote Stentor parkeergaragetest.

Opstootjes - Bij het duel SKV - Be Quick Zutphen werd de politie opgeroepen. Op en rondom het veld werd het onvriendelijk en dus zag het bestuur van de thuisploeg zich genoodzaakt om de politie in te schakelen.

Studentenhuis - Bij een studentenhuis in Zwolle ontstond vanavond brand. Bij de brand kwam veel rook vrij. Er vielen geen gewonden.

Premium-verhaal van de dag

Motivatievideo - PEC Zwolle won vijf jaar geleden de beker na een zinderende finale tegen Ajax. Een belangrijk puzzelstuk voor het winnen van de beker was een motivatievideo. Lees hier alles over de gewonnen bekerfinale.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn