Volledig scherm
© reuters

Gemist? Datalek bij Achmea en Marijke uit Hattem vermist

Jouw regionieuws gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen vandaag? Dit was het nieuws van vrijdag 12 oktober.

- Datalek - BSN-nummers, namen en adressen liggen op straat na een datalek bij het Apeldoornse Achmea. Tienduizenden verzekerden zijn getroffen door het datalek.

- Gevonden kleding - De politie verspreidde vandaag foto's van gevonden kleding bij de Spartelvijver in Sibculo. De dag ervoor werd daar een lichaam gevonden. De identiteit van de man is nog niet bekend.

- Slachtafval - Een chauffeur die hard moest remmen veroorzaakte in de avondspits een lange file op de A1 van Twello naar Deventer. Het slachtafval in de vrachtwagen belandde op het wegdek. Hierdoor ging de snelweg deels op slot.

- Marijke - De 68-jarige Marijke is vermist. Ze vertrok vanmorgen bij een christelijk centrum in Hattem en checkte later op de ochtend in op station Zwolle. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

- Kitten - Kitten Tommy werd vandaag herenigd met bazinnetje Melanie. De kitten werd deze week bij Emmeloord uit een auto gegooid en overreden.

- Heerderweg - De Heerderweg bij Epe ging vanavond weer open. De werkzaamheden verliepen uiteindelijk sneller dan verwacht. De oorspronkelijke datum van opening was volgende week dinsdag.

Premium-verhaal van de dag

- Autobrand - De adviseur van café Bruut in Zwolle kreeg vorige week te maken met brandstichting. Zijn auto ging in vlammen op. Deze week werd een handgranaat op de deurklink van het café geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn