Dick Eickhof, Jan Menzo en Hedi Rouwerdink en ruim 125 andere buurtbewoners pleiten voor aanpassingen aan de Sprengenweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Eickhof, Jan Menzo en Hedi Rouwerdink en ruim 125 andere buurtbewoners pleiten voor aanpassingen aan de Sprengenweg. © Kevin Hagens

‘Genegeerde’ straat in Apeldoorn luidt noodklok nog harder: ‘Kwestie van tijd voor er dodelijke ongelukken gebeuren’

De veiligheid op de Sprengenweg is volgens bewoners nog steeds niet op orde. In het voorjaar van vorig jaar luidden ze al de noodklok, maar omdat ze daar op het Stadhuis in hun ogen behoorlijk doof voor zijn, trekken de bewoners nu nóg harder aan de bel. Hun boodschap: Doe wat! Voordat het te laat is.

2 reacties

  • L. Verhagen

    1 jaar geleden
    Ik woon ook aan deze straat en vind het reuze meevallen. Zoals elke straat rijden er wel eens mensen te hard, maar vind wel dat er sterk overdreven wordt in het artikel.
  • Hulsbergen

    1 jaar geleden
    Regelmatig loop ik langs de Sprengenweg. Met verbazing zie ik vaak auto’s en scooters met hoge snelheid langsrazen tot aan de rotonde bij de Jachtlaan. Echt ongelofelijk. Daar moet toch echt met beperkte middelen wat aan te doen zijn? Leg bijvoorbeeld een paar van die kunststof ribbels op het wegdek. Of een paar betonblokken zodat je soort van slinger moet maken om te passeren. Dit is toch een woongebied en geen racebaan.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn