Volledig scherm
In een bosgebied aan de Krimweg in Hoenderloo is maandagavond een auto uitgebrand. © Persbureau Heitink

Gestolen auto brandt uit in bosgebied Hoenderloo

In het bosgebied aan de Krimweg in Hoenderloo is gisteravond een auto uitgebrand. Het gaat om een gestolen auto. ,,We houden ernstig rekening met brandstichting'', laat politiewoordvoerder Ronald van der Leeden weten. 

De brand werd rond 22.00 uur ontdekt. Hierop werd de brandweer gewaarschuwd. Toen zij ter plaatse kwamen, stond de auto volledig in brand. Deze was niet meer te redden. 

Gestolen 

Van de inzittenden ontbreekt nog ieder spoor. De auto werd eind vorige week gestolen in Apeldoorn. 

De politie doet onderzoek naar de brand. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Grappige prullenbakken in strijd tegen opwarming aarde

    Grappige prullenbak­ken in strijd tegen opwarming aarde

    Met de première van een animatiefilmpje over ‘Groene Daken’ rondde Waterschap Vallei en Veluwe gistermorgen de eerste samenwerking met hun Raad van Kinderen af. ,,We zijn heel enthousiast over de creativiteit en het doorzettingsvermogen van de kinderen’’, vertelt Dijkgraaf Tanja Klip-Martin. ,,Met twee van de bijna honderd ideeën vanuit de Raad van Kinderen gaat het waterschap nu daadwerkelijk direct aan de slag. De andere 98 blijven zeker op de to-dolijst staan.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn