Gevonden man in Apeldoorn blijkt zelfdoding

Video & UpdateDe levenloos gevonden man in een woning op de Adelaarslaan in Apeldoorn blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd. Dat is uitkomst van het rechercheonderzoek.

Het lichaam werd gevonden door de politie. Bekenden van de man konden al enkele dagen geen contact krijgen met de man en schakelden de politie in. Agenten gingen de woning binnen en vonden het stoffelijk overschot.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Volledig scherm
Het lichaam werd gevonden in een woning boven het winkelcentrum. © Pim Velthuizen
  1. Apeldoornse kunst prominenter in beeld
    PREMIUM

    Apeldoorn­se kunst prominen­ter in beeld

    ACEC gaat zich inspannen om de Apeldoornse kunstwerken in de openbare ruimte beter in beeld te brengen. Het is de bedoeling dat achtergronden over de kunstwerken gemakkelijker op internet gevonden kunnen worden. Daar waar het logisch is worden mogelijk plaquettes geplaatst. ,,Het zal te kostbaar zijn om bij ieder werk iets te doen’’, zegt Gerrit Steenbergen namens ACEC. ,,Maar met bijvoorbeeld digitale wandelroutes gaan we de beelden verder onder de aandacht brengen.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn