Gewonden bij frontale aanrijding in Beekbergen

update & videoTwee personen zijn vanavond gewond geraakt bij een frontale botsing tussen een personenauto en een bestelauto op de Loenenseweg bij Beekbergen.

Het ongeluk gebeurde om kwart voor elf. Door onbekende oorzaak kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Een van de wagens schoot van de weg en kwam in de bosjes tot stilstand. 

In beide auto's zat alleen een bestuurder, zij raakten beiden gewond. De brandweer moest de bestuurder van de auto die in de bosjes eindigde uit zijn benarde positie bevrijden. De andere bestuurder kon op eigen kracht uit de bestelwagen komen.

Het beknelde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, bij het andere slachtoffer ging dat zonder spoed. Beiden waren aanspreekbaar.

De weg werd een tijd voor al het verkeer afgesloten voor onderzoek.

Volledig scherm
Een van de voertuigen schoot de bosjes in. © News United / Rens Hulman
  1. Meer onderzoek Gelre ziekenhuizen naar betere behandeling van oudere patiënt
    PREMIUM

    Meer onderzoek Gelre ziekenhui­zen naar betere behande­ling van oudere patiënt

    Wat is de valkuil bij een senior met hartfalen? Hoe krijg je een oudere patiënt in optimale conditie voor een ingreep? Naar dat soort onderwerpen gaat Gelre ziekenhuizen nog meer onderzoek doen, nu een van de artsen is benoemd tot bijzonder hoogleraar op dit terrein. Het resultaat daarvan moet zijn dat oudere patiënten in Gelre ziekenhuizen als een van de eersten in Nederland profijt hebben van verbeteringen in behandelingen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn