Volledig scherm
© MediaMarkt

Gratis optreden Beense, Duijts en Wagner in MediaMarkt

Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts, vertolkers van het levenslied, komen donderdag 14 september naar Apeldoorn voor een live-optreden.

De drie Nederlandstalige zangers zijn donderdagavond te bewonderen bij de MediaMarkt, naast Omnisport. Wagner, Beense en Duijts bestormen momenteel de hitparades met hun single 'Muziek is ons leven'. Het is de eerste single die het trio gezamenlijk heeft uitgebracht.

Naast een gratis te bezoeken live-optreden (om 19.00 uur) is er ook de mogelijkheid om de nieuwe cd van de drie te kopen en te laten signeren. Bovendien kunnen de echte fans ook nog met de mannen op de foto.

  1. Apeldoornse families onderscheiden met Yad Vashem voor hulp aan Joden tijdens de oorlog

    Apeldoornse families onderscheiden met Yad Vashem voor hulp aan Joden tijdens de oorlog

    Herman en Annie Schurink - Kerner en Johan Vis en Hendrika Frederika Vis - Sabel zijn vanmiddag postuum onderscheiden met een Yad Vashem. Tijdens een plechtige bijeenkomst in de Apeldoornse raadzaal namen Geeske Leunen - Schurink en Rudolf van der Velde als dochter en kleinzoon van beide families, de Israëlische onderscheiding in ontvangst uit handen van een afgevaardigde van de Israëlische Ambassade.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn