Een impressie van het nieuwe complex, gezien vanuit de Hoofdstraat. Hier zou een nieuw horecapleintje kunnen ontstaan, denken de initiatiefnemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het nieuwe complex, gezien vanuit de Hoofdstraat. Hier zou een nieuw horecapleintje kunnen ontstaan, denken de initiatiefnemers. © I’M Architecten/De Hoofdstraat

Groen licht voor woontoren van dik 70 meter in hartje Apeldoorn (en daar is niet iedereen blij mee)

pollIs het een aanwinst voor Apeldoorn? Volgens de nieuwste planning staat er in 2024 in het hart van de stad een hoge woontoren. Iets later dan gepland, maar de initiatiefnemers hebben nu een belangrijke horde genomen. Ondanks kritiek van sommige politici: is dit gebouw té hoog?

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn